kwaliteit

Lees hier ervaringen van families:

Wij plaatsen alleen beoordelingen waarvoor toestemming is gegeven.

 

Hilga de Groot: Er is een zeer persoonlijk contact en aandacht voor de familie geweest. Veel tijd voor een mooi afscheid zoals wij dat graag wilde. Alles was mogelijk dat heeft ons de rust gegeven die we goed konden gebruiken.

Debbie Campschreur:
Wij zijn heel erg tevreden over Sidone. Niks was teveel en ze was er altijd voor ons. Alles op ons eigen tempo en precies zoals wij graag wilden. We kijken met een heel goed gevoel terug op het afscheid.

Petra van Soest:
Wij zijn erg tevreden. Vriendelijk, meedenkend, duidelijk en niets is te veel. Bedankt. We zouden iedereen jullie aanraden.

Peter Verduijn: Betrokken en goede begeleiding, luisterend oor en veel zorg uit handen genomen.

Familie Kievits: Wij willen Tanja de Vries hartelijk bedanken voor haar werk, tijd, zorgvuldigheid en het persoonlijke contact met empathie wat ze had met ons.

C.M. Schneiders: Uitstekend persoonlijke noot. Kan een ieder aanbevelen.

Katja Rensen: Hoewel het een verdrietige periode was, hebben we ook wel gelachen. Het voelde vertrouwd en ook mijn kinderen konden goed met haar overweg. We konden alles vragen en zeggen. Het nagesprek was ook erg fijn.

Hennie Basten - Bartels: Wij zijn zeer tevreden over Tanja. Goede begeleiding. Respectvol en rustig. Ze denkt mee en geeft de rust waar je in die hectische dagen behoefte aan hebt. Alles perfect geregeld ook in deze moeilijke coronatijd.

J. Menting: Sidone, bedankt voor alles, je bent voor ons echt een steun geweest in deze moeilijke tijd.

Wendy Arts: Betrokken, rust, respect, liefdevol. Wij hadden ons niet beter kunnen wensen.

Godfried Beek: Persoonlijk betrokken, oog voor details, dag en nacht bereikbaar. Alles prima geregeld. Uiteindelijk een erg mooi afscheid geworden.

Wendy Vos: Wij als familie hebben de steun en deskundige begeleiding die wij van Sidone (uitvaartondernemer) mochten ontvangen als fijn ervaren. Met zoveel rust en respect heeft zij ons geholpen door deze verdrietige week.

M. Eerden: Fijne nazorg gehad.

Bathilde Visschedijk: Zeer tevreden!! Aangenaam contact. Goed aansluitend bij, en meedenkend met, de wensen van de familie. Daarbij ook uitstekend bereikbaar en zeer punctueel in de afspraken. Tevens een prettig gesprek ter afronding.

Mw. Geutjes: Ik ben zeer tevreden. Aan alle wensen zijn voldaan.

Coby van Overbeek - van der Rassel: Wij zullen Tanja de Vries zeker bij anderen aanbevelen.

Mieke Gesthuizen: Wij willen Sidone en Eveline heel hartelijk bedanken voor de mooie uitvaart die ze samen met ons hebben gemaakt en begeleid. Het was precies zoals ons moeder en oma Doortje het had gewild. We hebben de werkwijze van Sidone en Eveline als zeer prettig en fijn ervaren, er werd rekening gehouden met iedereen, van kinderen tot kleinkinderen. Wij hebben hun steun en luisterend oor als zeer bijzonder en goed ervaren . Sidone en Eveline namens Mieke, Nol, Paul en Nienke, hartelijk dank voor jullie goede zorgen en liefdevolle steun.

R. Seegers - de Haas:
Het was een prettige ervaring samen met Sidone en Eveline de uitvaart van mijn man te verzorgen. Ze hebben ons goed begeleid.

Familie Schmitjes: Alles keurig geregeld.

Annie Janssen: Tanja en Natascha hebben meegedacht en ons waar mogelijk ontzorgd. Een bijzonder prettige ervaring. Aanbevelenswaardig.

Han Heijmink: De uitvaart was prima verzorgd precies volgens de wensen zoals onze vader gewild zou hebben. Ook over ons contact met Tanja de Vries, pro-actief, accuraat en meelevend, zijn wij zeer over te spreken. Ik kan Limes Uitvaartzorg iedereen aanbevelen.

Gerard Philipsen: Zeer prettige en deskundige uitvaartzorg. Kende de uitvaartverzorger al. Alles netjes en zorgvuldig besproken ,behandelt en verwerkt.

M. van  Hulst: persoonlijk, afgestemd, rustig, zorgvuldig, helder, betrokken, echt een ondersteuning in het proces.

J.H.J. Mulders: Ik zou Limes Uitvaartzorg bij iedereen willen aanbevelen. Wij hadden een heel fijne uitvaartverzorgster die alles tot in de puntjes heeft geregeld. Ondanks het verlies een hele fijne ervaring.

Pauline Janssen: Sidone en Tanja hebben ons uitstekend bijgestaan. Vakvrouwen in een woord.

Herbert Tinnissen: Het was een hele prettige en warme samenwerking met Sidone en Tanja van Limes uitvaartzorg. De rust en kennis waarmee de uitvaart van "ons mam" is opgepakt en (be)geleid was een hele fijne ervaring. Vanaf het eerste contact voelt het goed. Tanja die na een uurtje babbelen een geweldig verhaal in elkaar zet met hele persoonlijk randje. Zeer talentvol hoe ze de juiste woorden in een bijna cryptisch verhaal laat terugkomen... Meedenken, ontzorgen en de rust bewaren, met op z'n tijd ruimte voor humor. Dat is wat wij beleefd hebben met Sidone en Tanja. Bedankt!

Peter Boezeman: Empatisch en toch concreet; zeer zorgvuldig vóór de uitvaart, tijdens en ook daarna.

Erna van den Bosch en Jovita Hartman: Sidone bracht rust in die hectische en zware week. Ze nam ons als het ware mee aan de hand en leidde ons er doorheen, wat bracht dat we geen extra stress ervaarden. Het persoonlijke contact was erg prettig en respectvol. Had oog en oor voor iedereen. Warm, betrokken, doortastend en duidelijk. Alles was tot in de detail geregeld en dat was heel fijn. Nogmaals dank hiervoor.

Gonnie Lamers: Onze familie is zeer content met de wijze waarop we begeleid zijn door Tanja. Ze was altijd liefdevol, zachtaardig en helder in het begeleiden van ons in wat er stap voor stap moest gebeuren. Naast de focus op het proces van afscheid nemen van onze moeder had ze voor iedereen van ons ruimte en heeft ze ook steeds iedereen bij alles betrokken en serieus genomen op een mooie verbindende manier. Ze is creatief in het bedenken van oplossingen of mogelijkheden. Ze stapt naar voren als er actie genomen moest worden en kon ook een stapje terug doen als dat nodig was. Kortom een fijne persoonlijkheid, onmisbaar in zo'n intense periode van ons leven. We zijn allemaal van haar gaan houden.

Stephan Steeg: Zeer goede persoonlijke begeleiding. Nam de tijd voor het bespreken van de uitvaart. De voering van de uitvaart en de herdenkingsdienst was zoals de familie het wensde.

Jolanda van Mierlo-Martens: Betrokken, respectvol, meedenkend, en openstaand tot ideeën maar die zelf ook aandragen! In een woord: Geweldig. De verdrietige tijd die het was werd vergemakkelijkt en wij werden ontzorgt door Tanja. Alles snel en keurig geregeld en direct teruggekoppeld, zodat onze gedachten daar geen zorgen om hadden. Ook het voordragen van de geweldig fijne uitvaart-begeleidster Natascha was n goed idee. Daar ook grote betrokkenheid en aandacht voor onze wensen en ideeën. Alles tot in de kleinste details keurig, netjes en respectvol geregeld. Je hoopt dat het niet snel weer nodig zal zijn, maar een volgende keer komen we absoluut weer bij Limes terug!

Nel Ooijman-van Keulen: Ik heb het als heel fijn ervaren om -in die dagen van verwarring en rouw- iemand om je heen te hebben die overal aan denkt, oplossingen vindt, je verschillende mogelijkheden voor schotelt en jezelf de keuzes laat maken. Het overleg met mij en mijn (5) kinderen is in alle opzichten heel fijn verlopen. We konden bij vragen die bij ons opkwamen altijd bellen of appen en Sidone was altijd bereid om te komen - ook buiten de gemaakte afspraken.

Anne-Marie Kunst: De dames van Limes hebben ons geheel "ontzorgd". Ze hebben ons overal stap voor stap in begeleid. Van de schrik, het wassen van mijn broer tot de koffietafel. Een echte steun, ruim de tijd om te praten ook! De uitvaart van mijn broer was erg mooi en persoonlijk. Geheel naar onze wensen. Nazorg was/is ook fantastisch. We zijn de dames, in het bijzonder Sidone erg dankbaar.

Familie Heemrood: Persoonlijke aandacht vanaf het begin tot het einde. Alle afspraken nagekomen. Duidelijke uitleg omtrent alle handelingen en procedures.

Familie Liebers: Zeer nette en persoonlijke verzorging volgens onze wensen. (N.B. Limes Uitvaartzorg: afscheid verzorgt door Tanja).

Wilma van den Bosch: De dagen na het overlijden en de uitvaart van onze moeder is Sidone een grote steun geweest. Zeer rustig,duidelijk en respectvol werd precies aan gegeven wat er allemaal mogelijk is en was zij altijd bereikbaar voor eventuele vragen of veranderingen. De reden dat wij voor Limes Uitvaartzorg hebben gekozen was ook omdat wij al eerder met Sidone te maken hebben gehad. En dat we toen ook zeer tevreden waren. Wat ons toen ook opviel was de warme benadering.

Sylvia de Witt: Sidone Korse van Limes Uitvaartzorg is een top uitvaartverzorger. Warm, betrokken, inlevend, persoonlijk, zeer betrokken en out-of-the-box denkend. Ze stelt je op je gemak en neemt alle tijd voor je. Wij hadden ons geen betere uitvaartverzorger kunnen wensen! Mede dankzij Sidone heeft onze zoon de uitvaart gekregen die hij verdiende. We hebben ook van anderen veel lof over deze uitvaart mogen ontvangen.

Pauline Janssen: Sidone en Tanja hebben ons uitstekend bijgestaan. Vakvrouwen in een woord.

Mariët Haverkamp: Lieve Tanja, dank je wel dat jij je zo betrokken hebt getoond in de verdrietige en hectische voor en na het overlijden van mijn man. Je hebt geluisterd, meegedacht,zaken geregeld, planningen gemaakt en ons suggesties aangedragen als we er zelf even niet uitkwamen. Alles kon, en als het niet leek te kunnen, zorgde jij dat het toch voor elkaar kwam. Je hebt goed op ons allemaal gelet, je bent er echt voor ons geweest en met jouw hulp en begeleiding - en ook van Sidone en Eveline - hebben we er samen de mooist denkbare uitvaart van gemaakt. Dank je wel daarvoor!

Bertram Grindjes: Sidone heft ons zeer goed bijgestaan, is kritisch op de juiste vlakken, meegaand op persoonlijke aspecten en neemt veel uit handen. Zeer aanbevelingswaardig.

Pauline Janssen: Sidone en Tanja hebben ons uitstekend bijgestaan. Vakvrouwen in een woord.

Maartje de Witt: We zijn erg tevreden over hoe alles verlopen is. De uitvaart was erg mooi en heel persoonlijk. Sidone en Eveline zijn altijd heel erg betrokken.

Mariken Sünnen: Zeer prettig betrokken en professionele uitstraling van de uitvaartondernemer. Voelde gelijk goed. Snapte precies wat we bedoelden waardoor in zeer korte tijd (Begrafenis 4 dagen na het overlijden)een begrafenis naar wens uitgevoerd kon worden. We voelden ons gehoord en zijn zeer tevreden over de uitvaartondernemer.

Thea van de Werdt: Lieve rustige begeleiders ,die ruimte gaven aan je eigen ideeën.

Marco Terwindt: In alle rust werken aan een persoonlijke uitvaart. Dat is heel erg goed gelukt. Ook deze keer waren we weer erg blij met Limes Uitvaartzorg, in dit geval met Tanja en Eveline.

Theo Vermeulen: De uitvaart is uitstekend verzorgd op alle onderdelen; er is helemaal niets verkeerd gegaan en ook de andere familieleden waren helemaal tevreden.

Geert Keukens: Ondanks het grote verlies van mijn moeder hebben de dames van Limes Uitvaartzorg het verdriet doen verzachten en hebben wij er samen een heel mooi afscheid van gemaakt.

Sofia Joosten: Wij willen Sidone Korse, Natascha Prooij en Eveline de Lange een grote dank uitspreken! Na het plotselinge overlijden van onze zoon heeft Sidone ons heel professioneel en hartverwarmend opgevangen. Ze leidde ons stap voor stap door alle procedures. Geen overhaaste beslissingen. Maar vooral gaf zij ons de ruimte om rustig afscheid van onze zoon te kunnen nemen. Zij beschermde ons voor onnodige haast en prikkels. Met haar hulp en de hulp van Natascha Prooij, die de uitvaart leidde en de speech voor ons hield, werd het, als men het zo mag zeggen, een prachtige, persoonlijke en waardige uitvaart. En dan nog Eveline de Lange als rouwbegleidster, die ons ondersteund in het moelijke rouwprocess bij het verwerken van het verlies van een kind. Hartelijk Dank

Mini Jansen: Hele fijne persoonlijk begeleiding. Veel aandacht voor de kleinkinderen die erbij aanwezig waren. Aan alles wordt gedacht en zonodig uit handen genomen. Echt klasse.

Familie Heijmen-Spann: We hebben de ondersteuning en aandacht van Sidone als zeer persoonlijk en prettig ervaren. Elke dag kwam ze even langs, niks werd overhaast, ze zette zich in voor al onze wensen, niets was teveel. Het is een prachtig afscheid geworden. De herinnering aan de uitvaart is voor ons heel dierbaar en waardevol. Lieve Sidone, dankjewel voor alle goede zorgen.

Ria Arntz-Geutjes: Ondanks het verdriet waren we erg blij met deze uitvaartondernemer (Mevr. Freddy van Eerd), die ons de ruimte gaf voor eigen inbreng. Het was persoonlijk en voelde vertrouwd.

Marlijn Satink: Een meer zorgvuldige, betrokken en tegelijkertijd professionele en bescheiden uitvaartverzorger als Sidone Korse zult u niet snel

Helma Janssen-Gesthuizen: Ik zou deze uitvaartondernemer zeker iedereen aanraden. Ēen overlijden van een geliefde is op zich al een verdrietige periode. Er valt zoveel te regelen en er zijn zoveel vragen die er op je af komen. Vaak leef je in die beginperiode in een roes zet je alles op de automatische piloot. Je emoties plaats je dan even op de achtergrond. Sidone van begrafenisonderneming Limes heeft ons er in deze periode doorheen gesleept. Wij vonden haar werkwijze erg prettig. Zij gaf ons alle ruimte en tijd . Mede dankzij haar is het afscheid nemen van onze moeder ons minder zwaar gevallen . Kortom, alle lof voor deze lieve, warme vrouw die in onze ogen goud waard is.

C.G.J. Gesthuisen: Sidone was zeer betrokken, bekwaam, maar vooral geduldig en lief met onze dementerende moeder. Hulde daarvoor.

Ed van Zelst: Een uitvaart kan je maar eenmaal doen, dus moet alles goed lopen. Door aanbevelingen uit ons dorp is de keuze op Limes gevallen, en daar heb ik geen spijt van gehad. Ik kan Limes iedereen aanbevelen.Prima, correct, persoonlijk en veel respect voor de overledenen.

Geert Kroes: Zeer goed verzorgt en begeleid. Ook heel goed alle aandacht daar waar 't zijn moet.

Familie Kaldenberg: We hebben de ondersteuning en hulp van Sidone Korse en Natascha Prooij als zeer persoonlijk ervaren. Wat een prachtig afscheid hebben we gekregen. Dit is voor ons heel dierbaar en waardevol. De uitvaart, was een herinnering om nooit meer te vergeten, voor altijd in ons hart. Sidone heeft ons tijdens de moeilijke dagen na het overlijden van onze moeder begeleid. Een goede persoonlijke begeleiding in een rustig tempo en zeer begripvol. De uitvaart was nog mooier verlopen dan we voor ogen hadden. Niets was jullie teveel en daar zijn we Sidone en Natascha erg dankbaar voor. Sidone en Natascha, wat een geweldige mensen er zijn geen worden voor. Bedankt voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben. 

Familie van Bakel: Wij hebben het allemaal in zo'n moeilijke tijd als heel fijn ervaren, heel vertrouw en persoonlijk en wij zouden Sidone (Limes Uitvaartzorg) dan ook zeker aan iedereen aanbevelen. Nogmaals heel erg bedankt!

Resi Messelink: Heel hartelijk dank lieve Sidone voor alle inspanningen gedurende de periode van het overlijden van mijn moeder, de ceremonie voorafgaand a.d. crematie en daarna. Je hebt van een heel verdrietige gebeurtenis toch een erg mooie afscheidsceremonie gemaakt. Dit nemen we mee in onze herinnering aan mijn moeder. Ook namens mijn familie heel hartelijk dank daarvoor.

Henk Kuijper: Limes is in de persoon van Sidone Korse een enorm goede steun geweest in alle aspecten van de uitvaart. Zowel in de zakelijke en praktische aspecten als in de persoonlijke en emotionele aspecten.Zij maakte het voor ons mogelijk onze persoonlijke wensen rondom en tijdens de uitvaart te realiseren.

Mark Huisman: Sidone Korse is een zeer bevlogen, zeer betrokken en zorgzame uitvaartonderneemster die met een groot respect voor alle betrokkenen de uitvaartbegeleiding op zich neemt. Met een groot oog voor detail, een zeer goede bereikbaarheid, prettige communicatie, goede adviezen en niets aan het toeval overlatend heeft zij het begrip ontzorgen zeer hoog in het vaandel staan. De uitvaart is precies zo verlopen zoals we voor ogen hadden, en daar zijn we Sidone en haar team enorm dankbaar voor! Ik kan iedereen Limes uitvaartverzorging van harte aanbevelen.

Rikie Arts-Hendriks: Wat een ontzettend lief mens is Sidone! En wat denkt ze ontzettend goed mee over de mogelijkheden. Het is een heel mooie en liefdevolle uitvaart geweest.

Harald Neijenhuis: Fantastische begeleiding door persoonlijke benadering en inlevingsvermogen wat ons enorm geholpen heeft. Wij wensen iedereen net zo'n mooie uitvaart als wij hebben ervaren. Sidone en Eveline bedankt voor alles wat jullie voor ons gedaan hebben. Fam. Neijenhuis

Sandra Smijers - Kestel: Ze hebben de uitvaart naar de wensen van mijn man en mij gedaan. Super!

Nico Kamsma: Wij zijn heel tevreden over deze uitvaartondernemer. Het zijn fijne mensen die het goed en mooi hebben uitgevoerd. Ik ben er heel er tevreden over, ze hebben goed werk gedaan.

Liesbeth Huisman - Arts: Zeer tevreden. (uitvaartverzorgster Freddy van Eerd, assistentie Sieneke Roelfsema)

Hadewych Verhoeven: Betrokken, professioneel en met veel liefde en aandacht heeft Sidone ons tijdens de moeilijke dagen na het overlijden van onze vader begeleid. Niets dan lof, niet alleen van ons, maar ook van de andere aanwezigen op de uitvaart. Sidone, nogmaals heel erg bedankt!!

Ineke Story: Zeer betrokken en respectvol, het had niet beter gekund!

Ben Derksen: Heel veel dank zijn wij jullie verschuldigd. Alles volgens afspraak en naar wens van de overledene.
Veel tijd en energie hebben jullie erin gestopt zodat het een mooi afscheid is geworden.

Paul Jans: Sidone komt puur over en stelt de klantwens voorop. Ze zet zich in om alles zo goed mogelijk in banen te leiden. Sidone wist, in ons geval, de situatie en omstandigheden goed in te schatten en maakte het persoonlijk maar niet meer beladen dan nodig. Dat heeft Sidone goed gedaan.

Geert Meeuwissen: Freddy en Sieneke hebben ontzettend goed geluisterd naar onze wensen. De uitvaart is dan ook geheel naar onze wensen verlopen en we kunnen mede door de voortreffelijke persoonlijke begeleiding terugkijken op een liefdevol, bloemrijk afscheid van ons moeder. Zij zelf zou het prachtig hebben gevonden.

Jola Veldhuis: In alle opzichten perfect.

Peter Bex: Limes Uitvaartzorg in de persoon van Sidone Korse heeft ons op professionele wijze en vooral ook met zeer veel persoonlijke aandacht begeleid in het gehele uitvaartproces van onze vader. Wij kijken met warme gevoelens terug op de uitvaart en op het feit dat het geheel naar wens verlopen is.  Zeker een aanrader om Limes Uitvaartzorg in te schakelen voor een naar wens uitgevoerde uitvaart, waarbij ook voldoende aandacht uitgaat naar de achterblijvende familie. Sidone, nogmaals bedankt!

Ingrid Heijmink: Limes Uitvaartzorg is in ons leven gekomen nadat mijn vader te horen kreeg ziek te zijn, zonder behandeling mogelijk. Het was zijn wens om al in stil te staan bij het naderende afscheid. Dit heeft ertoe geleid dat Sidone van Limes Uitvaartzorg vrijblijvend met ons een gesprek is aangegaan met een zorg  en aandacht die hartverwarmend was. Dit gevoel is maanden later voor de volle 100% bevestigd toen het uiteindelijke afscheid daar was. Limes Uitvaartzorg heeft ervoor gezorgd dat we in alle rust een afscheidsdienst hebben kunnen voorbereiden en ervaren die recht deed aan onze familie en  waarden, de wensen van mijn vader en klopte volledig met wie wij zijn en de persoon die mijn vader was.
Dank zij Limes uitvaartzorg kunnen we dankbaar en met een glimlach terugkijken op het afscheid.

Maria van Ophuizen - Maas: Zeer goed. Erg meelevend.

Johan van Deelen: Bedankt voor jullie steun.

Familie Gerritzen: "De uitvaart, een herinnering om nooit meer te vergeten, voor altijd in ons hart."
Verlies doet altijd pijn. Maar dan is het fijn om in deze periode 3 top vrouwen aan je zijde te hebben. Die je helpen, steunen en begeleiden in deze verdrietige en moeilijke dagen. Niets was jullie teveel en met veel liefde, warmte en kundigheid is dit door jullie uitgevoerd en zo hebben wij dat ook beleefd.
Wat een prachtig afscheid hebben we gekregen. Dit is voor ons heel dierbaar en waardevol en kijken hier heel fijn op terug.
Nogmaals erg bedankt!

Stan Heijmen: Zeer goede ervaring en een uitstekende persoonlijke begeleiding.

Marja Sak: Een goede persoonlijke begeleiding in een rustig tempo. Meedenkend en meewerkend m.b.t. de wensen van de uitvaart. Vakbekwaam. Warme, lieve mensen, met het hart op de juiste plaats. 

Lidy Tinselboer: Ik heb de ondersteuning en hulp van Sidone en Eveline als zeer persoonlijk ervaren. Dit helpt zeer zeker bij het verwerken van het enorme verlies. Fijn was ook dat ze tijdsafspraken maakten om langs te komen en zich hier prima aan hielden.

Theo Arntz: De uitvaart was uitstekend verzorgd en we hebben een fijne begeleiding gehad van de dames mevr. Freddy van Eerd en mevr. Sieneke Roelfsema; aanbevelingswaardig!

Jacqueline Noorbergen: Sidone en Eveline zijn toppers in het leveren van maatwerk en situatie gebonden wensen. Onze vader wist dat hij zou sterven en heeft ongeveer 4 weken voor zijn overlijden kennis gemaakt met Sidone. Het klikte meteen tussen hen tweeën. Sidone luisterde heel goed naar de wensen die onze vader en moeder hadden ten aanzien van het afscheid. Na het aanhoren van alle wensen kwam ze met een prachtig voorstel om eens te gaan kijken in Hotel Val Monte in Berg en Dal. Een afscheidsdienst met familie en vrienden in de panoramazaal paste volgens haar in het wensbeeld dat ze had gekregen.

Als gezin hebben we haar advies om daar eens vrijblijvend te gaan kijken opgevolgd. Het was er prachtig!

Vanaf de dag van overlijden van onze vader tot de dag van het afscheid kwam Sidone elke dag bij ons thuis om te kijken hoe het met onze vader en met ons ging. Plannen voor de afscheidsdienst werden gemaakt en samen met Sidone, haar partner Eveline en hun medewerker Freddy hebben we een prachtige bijeenkomst gehad.

Wat ons betreft kunnen we alleen maar zeggen: een dikke 10++++  voor de service en betrokkenheid!

Petra van Soest: Wij zijn erg blij geweest met onze keuze en hebben voor mijn vader een mooi afscheid gehad. Voelt erg goed.

Christa Engelen - Janssen: Een groot compliment voor deze dames die alles naar wens van ons hebben uitgevoerd, die ons goed begeleid hebben in die moeilijke dagen. Ook de crematie was goed verzorgd het was een prachtige afscheidsdienst waarvoor wij van omstanders veel complimentjes hebben gekregen. Het was een waardig afscheid zoals iemand het verdiend. Ze doen het met heel veel liefde en geduld en je kunt ze bellen als je ze nodig hebt ook voor de nazorg.

Willie Gerritzen: Limes uitvaartzorg staat voor puur, persoonlijk professioneel. Dat was het zeker, het was subliem. Geweldig.

Ineke Janssen: Uitvaartondernemer Limes was een grote steun voor de familie. Zeer betrokken en heel zorgvuldig en aandacht voor kleine details.

Carla Vink: Heel fijne ervaring, alles was bespreekbaar en het werd uiteindelijk een zeer persoonlijk afscheid. 

Marian Peters: Zeer persoonlijk en professioneel.

Dhr. J. Hoppenbrouwers: Bedankt voor alle goede zorgen. Fijn dat overal aan gedacht werd. 

Ellen Arink: Sidone, bedankt voor je goede zorg. Nergens opdringerig maar wel heel aanwezig; goed gedaan.

Debby Spann: Zij hebben ons rust en veel steun gegeven in deze moeilijke tijd.

Berry Janssen: Zeer bekwaam en betrokken, veel rust wat een goed gevoel geeft in een toch al droevige tijd.

Margreet Huurnink: Ik heb een heel warm en goed gevoel overgehouden van de uitvaart van mijn moeder. De rust, het niet opdringen, maar ingaan op de dingen die in een gesprek naar voren komen heb ik als heel prettig ervaren. Mijn moeder zou tevreden zijn, en wij zijn het.

William Janssen: Zeer nette en bekwame dames. Ze hebben ons enorm geholpen en er doorheen gesleept. De uitvaart dienst was perfect geregeld en de dienst werd zeer goed geleid door Eveline. De twee dames vullen elkaar prima aan.

Marco Terwindt: De volgende keer is onze keuze al gemaakt!!!

Paul Dreven: prima verzorgd met alle ruimte voor onze eigen wensen.

Marian Vedder: Vier weken geleden is mijn man overleden. Sidone en Eveline  hebben mij en de kinderen en kleinkinderen goede begeleiding gegeven tijdens het overlijden van mijn man /vader /opa. Ze kwamen iedere dag aan en hebben  van het moment dat mijn man overleed tot na de uitvaart alles geregeld!!Limes is echt een aanrader ik kan niks negatiefs  opnoemen het zijn toppers!!! Zonder Sidone en Eveline was de uitvaart niet zo bijzonder en persoonlijk geworden! Zelfs de nazorg is perfect!!!!