Recensies en het Landerlijk Meander Netwerk

De reputatie van onze uitvaartonderneming wordt mede bepaald door de mond op mond reclame van de nabestaanden en hun omgeving. Wat vinden zij van onze kwaliteit en dienstverlening? Hoe hebben mensen een uitvaartdienst ervaren? Was de voor- en nazorg geruststellend, professioneel en zorgvuldig? Af en toe vragen we ze om een klein stukje tekst te schrijven om iets van hun ervaring te delen. Lees hier enkele recensies van nabestaanden die we met toestemming mogen publiceren: beoordelingen nabestaanden.

Kwaliteit staat bij ons voorop en daarom zijn wij aangesloten bij het Landelijk Meander Netwerk. Door middel van dat netwerk bundelen Meander gecertificeerde uitvaartbegeleiders hun krachten om elkaar te versterken. Vanuit onze uitvaartonderneming doen we dat al jaren: samenwerken met collega's en toeleveranciers om met elkaar nabestaanden te ondersteunen. We kunnen niet zonder elkaar, en korte lijnen in combinatie met persoonlijk contact zijn essentieel voor het waarborgen van onze kwaliteit.

 

Net als alle anderen deelnemers aan het Landelijk Meander Netwerk werken wij volgens de onderscheidende Meandervisie en onderschrijven het gedachtegoed van de uitvaartbegeleider als gids rond de dood. We begeleiden rouwenden zorgvuldig in hun proces van afscheid nemen, met persoonlijke aandacht en kennis van zaken.

 

Sidone en Tanja

 

Sidone Korse is Meander gecertificeerd uitvaartbegeleider en tevens als vakdocent verbonden aan de Meander Uitvaartopleidingen. Tanja de Vries is Meander gecertificeerd uitvaartbegeleider.

 

 

 

 

 

 

 

vakvrouwen