Kosten en verzekering

De kosten van een uitvaart verschillen al naar gelang uw wensen en mogelijkheden. Zo snel mogelijk, na inventarisering van deze wensen, geef ik u een indicatie van de te verwachten kosten van de uitvaart. Tijdens onze gesprekken denk ik met u mee op het gebied van alternatieve mogelijkheden en de kosten. Ik vind het heel belangrijk transparant te zijn en laat u glashelder zien waaruit de kosten van een uitvaart uit bestaan.

Belangrijk om te weten, als u een uitvaartverzekering heeft: waar en hoe u ook verzekerd bent, het staat u helemaal vrij zelf een uitvaartondernemer te kiezen! Als u helemaal geen verzekering heeft bent u uiteraard ook vrij om uw eigen keuze te maken.

Een uitvaartverzekering bestaat in twee vormen: een kapitaalverzekering of een naturaverzekering ook wel dienstenverzekering. Bij een kapitaalverzekering wordt het geld uitgekeerd na overlijden. Bij een naturaverzekering ligt dit anders, u bent daar verzekerd voor diensten. Als u daar uitleg en advies over wilt, kan ik u daar alles over vertellen.

Een kostenindicatie kan ook gemaakt worden na een voorgesprek wanneer daar behoefte aan is. Dat kan u rust geven. Een voorgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Bel gerust ons meldnummer (0481 354928) en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op. Of stuur een mail naar contact@limesuitvaartzorg.nl en laat uw telefoonnummer achter.

helder