Over ons

Sidone Korse en Eveline de Lange, zijn in 2012 Limes Uitvaartzorg gestart vanuit de wens onze kwaliteiten en (levens)ervaring in te zetten om mensen te begeleiden en ondersteunen tijdens de moeilijke periode rondom het afscheid nemen. We zijn een allround team en vinden het een verrijking om samen te mogen werken op de manier die ons past: liefdevol, helder en precies.

Sidone is gecertificeerd uitvaartverzorger (Meander, Zwolle) en is hét aanspreekpunt & de uitvaartverzorger voor alle families die we begeleiden. Voorheen was ze werkzaam als docent/coach in het voortgezet onderwijs en als zelfstandig verpleegkundige. Vandaar dat ze als vanzelf verantwoordelijk is geworden voor de laatste verzorging van de overledene. Dat doet ze enorm veel respect, tijd, liefde en aandacht. Als het gewenst is samen met naasten maar altijd met assistentie van Eveline of iemand uit ons team.

Uit interesse heeft ze zich verder gespecialiseerd en volgde daarvoor aanvullende opleidingen bij Docendo Opleidingen: "make-up en camouflage" met aansluitend "airbrush make-up". Ze verleent deze zorg indien nodig als extra service bij Limes Uitvaartzorg of in opdracht bij collega ondernemers, mortuaria en uitvaartcentra.

Eveline is begeleider bij rouw, verlies en afscheid. Na werken in de grafische wereld en ICT gooide ze het roer om, volgde de 3-jarige ITIP Opleiding en de 2-jarige energetische opleiding tevens aan het ITIP. Daarna had ze een eigen praktijk van waaruit ze mensen begeleidde op het gebied van levensvragen. Bij Limes Uitvaartzorg ondersteunt ze Sidone en verzorgt afscheidsdiensten als ritueel begeleider.

Sinds 2016 werkt Eveline naast onze uitvaartonderneming als gediplomeerd begeleider bij rouw en verlies (Land van Rouw, Nijmegen) onder de naam Limes Rouwbegeleiding. Haar praktijkruimte is in Nijmegen en ze werkt ambulant.

Met deze achtergrond, ervaring, eigenheid en ontwikkeling verzorgen wij ieder afscheid van A t/m Z, van de laatste verzorging tot en met de afscheidsdienst. Daarin worden we bijgestaan door een team van vakvrouwen: Freddy van Eerd, Sieneke Roelfsema, Tanja de Vries en Natascha Prooij. Maak HIER kennis met hen.

wie: Sidone Korse
wie: Eveline de Lange