Team Limes Uitvaartzorg

 

Sidone Korse is hét gezicht van Limes Uitvaartzorg. Zij is de uitvaartbegeleider en ondersteunt  iedere familie vanaf de melding van een overlijden (en soms al daarvoor), tot en met de dag van de uitvaart. Sidone is gecertificeerd bij Meander Uitvaartopleidingen in Zwolle.

Sidone Korse

zorg

 

Tanja de Vries is uitvaartbegeleider bij Limes Uitvaartzorg. Daarnaast assisteert ze Sidone bij grote uitvaarten en laatste verzorging. Wanneer nodig verzorgt Tanja een afscheidsdienst. Tanja is gecertificeerd bij Meander Uitvaartopleidingen in Zwolle en bij Het Moment. Ze werkt daarnaast vanuit haar eigen onderneming als freelance uitvaartverzorger & begeleider bij afscheid: Kleurrijk Afscheid.

Tanja de Vries

open

 

Eveline de Lange is begeleider bij rouw, verlies en afscheid. Bij Limes Uitvaartzorg ondersteunt ze Sidone daar waar nodig, verzorgt afscheidsdiensten en is verantwoordelijk voor de professionele nazorg. Eveline heeft haar eigen praktijk in Nijmegen voor rouw- en verliesbegeleiding onder de naam Limes Rouwbegeleiding. Ze is gediplomeerd bij post-HBO Opleidingen Land van Rouw in Nijmegen, Omgaan met Verlies.

Eveline de Lange

puur

 

Natascha Prooij is gecertificeerd ritueel begeleider (Het Moment, Amersfoort) en verzorgt persoonlijke afscheidsdiensten bij Limes Uitvaartzorg. Daarnaast assisteert ze Sidone of Tanja waar nodig. Maak kennis met Natascha en haar overige werkzaamheden op: Bloesem Ceremonies.

 

samen