Voorzorg

Wanneer daar behoefte aan is kom ik voor een gesprek bij u thuis. Ik spreek uit ervaring wanneer ik u zeg dat het u rust geeft wanneer allerlei zaken vooraf helder besproken zijn. En vooral wanneer al die vragen die bij u leven antwoord krijgen. Bijvoorbeeld vragen over kosten en mogelijkheden of over wat te doen wanneer het zover is. Na dit gesprek ontstaat er voor u meer ruimte voor het samenzijn en afscheid nemen: voor elkaar. Bovendien kan het prettig zijn wanneer u mij al eens persoonlijk hebt ontmoet.

Misschien wilt u alvast voor de toekomst dingen een beetje op een rij hebben. Om uw naasten te ontlasten of om uw wensen met elkaar te bespreken. Met een onafhankelijk iemand erbij kan dit soms wat makkelijker zijn.

Voorzorg is gratis en vrijblijvend. U maakt uiteindelijk uw eigen keuze. Wij van Limes Uitvaartzorg vinden het vooral belangrijk dat u een uitvaartbegeleider kiest die bij u past en waar u een goed gevoel bij heeft.

Bel gerust om een afspraak te maken naar ons meldnummer 0481 354928 en ik bel u zo spoedig mogelijk terug. Of stuur een mail naar contact@limesuitvaartzorg.nl en laat uw telefoonnummer achter.

vragen