Werkwijze

Graag vertellen wij iets meer over onze werkwijze.

Als een dierbare komt te overlijden kunt u ons direct bellen, ook midden in de nacht. Wanneer we bij elkaar komen gaat onze aandacht en zorg allereerst uit naar de overledene. Samen met wie dat wil nemen we alle tijd voor de laatste verzorging. De opbaring kan in de huiselijke kring of, wanneer dit niet mogelijk is, bij een rouwcentrum van uw keuze. Daarin denken wij graag met u mee en kunnen u adviseren uitgaande van uw wensen en behoeftes.

Daarna nemen we rustig de tijd om met u te bespreken wat er globaal allemaal op u afkomt in de komende dagen tot aan de dag van uitvaart uitgaande van uw wensen. In principe hoeft u zo’n eerste dag (en zeker niet in de nacht) verder niets meer. We komen weer bij elkaar wanneer u een beetje bent bijgekomen en beginnen vervolgens met het rouwdrukwerk. Daarna gaan we stap voor stap alle dingen met u bespreken en regelen en passen ons voor zover mogelijk aan uw tempo aan. We hebben iedere dag persoonlijk contact.

Voor ons is het belangrijk dat u tijd heeft om na te denken over bepaalde keuzes. Uw wensen en die van de overledene zijn voor ons de leidraad. Wij adviseren, ondersteunen en realiseren. Wanneer u achteraf zegt “het was goed zo” dan is het voor ons rond.

Limes Uitvaartzorg is werkzaam in de gemeente Berg en Dal, regio en stad Nijmegen en in de Duitse grensstreek. Woont u verder weg en wilt u toch graag gebruik maken van onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op en dan kijken we samen wat er mogelijk is of we kunnen u wellicht adviseren.

Meer vragen over onze werkwijze? Vraag via mail (contact@limesuitvaartzorg.nl) of via ons meldnummer (0481 354928) een gratis en vrijblijvend voorgesprek aan. Fijn om al uw vragen te stellen en een persoonlijke indruk van ons te krijgen.

werkwijze